Sprekers

Met trots kondigen we de volgende sprekers aan voor het Happy People – Better Business event 2018:


Chief Happiness Announcer: Jörgen Raymann

Jörgen is televisiepresentator, cabaretier en verzorgt onder meer motivational speeches voor organisaties, overheden en jongeren.

Hij gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig zelfleiderschap is volgens hem de sleutel naar succes. Met zelfleiderschap krijg je de macht over jouw gewoontes en dat zorgt ervoor dat iedereen zijn P.H.D. (Passion, Happiness en Drive) kan vinden.

Jörgen zal voor de derde keer als Chief Happiness Announcer op enthousiaste en bekende wijze deelnemers en sprekers door de dag loodsen.


Frank van Massenhove:  Beter presteren en liever werken

Frank Van Massenhove is een overheidsmanager met een missie. Onder zijn leiding werd de FOD Sociale Zekerheid in België omgevormd tot een voorbeeldorganisatie, waar ook veel privébedrijven inspiratie in zoeken en vinden.

Ambtenaren mogen er hun eigen chefs beoordelen en een overgrote meerderheid van het personeel mag thuis werken. Zo’n vooruitstrevend hr-beleid wordt nog altijd argwanend bekeken. Ten onrechte, beweert (en bewijst!) Van Massenhove. Stop met te zeggen waar en wanneer je werknemers moeten werken. Kijk in de eerste plaats naar hun resultaten. It’s all about the results.

Op de FOD Sociale Zekerheid zijn de prikklokken stilgevallen en toch wordt er harder en efficiënter gewerkt. Frank Van Massenhove vertelt hoe dat kan. En waarom een andere kijk op werken nodig is.


Jody Miller: How change can bring True Meaning and Happiness to your Work and Life  

Jody is CEO of C2C Executive Search & Strategic Management en auteur van het boek “From Drift to shift”. Ze schrijft regelmatig artikelen voor The Huffington Post.

Jody has helped thousands of people find true meaning in their work and in their lives and helps companies create engaging corporate cultures that keep employees happy.

Jody will talk about each generation, how happiness developed and how each of us (regardless of when we were born) can shift our happiness to one of collaboration, passion, purpose and well-being. She will also show how we can work together to do the best work yet.


Ynzo van Zanten: Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade

Ynzo is Head of People & Culture bij Tony’s Chocolonely.
Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met waanzinnig lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop ze met de cacaoboeren omgaan: door langetermijnrelaties en een eerlijke, transparante keten.
Ynzo van Zanten, Tony’s “Choco Evangelist” en Head of People & Culture, komt meer vertellen over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daar aan bij kan dragen. En eh.. wie weet verlaat jij de zaal met een heerlijke Tony’s reep voor thuis.

Onze Partners
Arrow
Arrow
Slider